Skip to content

Відбулася онлайн зустріч із переможцями конкурсу малих грантів

Мережа хабів України 23 липня провела онлайн знайомство з переможцями конкурсу малих грантів для організацій громадянського суспільства. Вони розповіли про свої проєкти, реалізація яких розпочнеться з серпня цього року.

А саме:

  1. “Проєкт “Тепле коло разом” Інтеграція ВПО та їх психоемоційне відновлення через мистецтво та кулінарію”, ГО “Арт-простір “Сонях”,
    м. Житомир.
  2. “Екологічний клуб молоді шкільного віку як осередок розвитку громад Київської області”, ГО “Інтегральна освіта”, м. Київ.
  3. “Табір вихідного дня для дітей ВПО “Майстерня мрійників”, ГО “Сімейне коло/громадська експертиза”, м. Запоріжжя.
  4. “Електронні петиції: кропивницький вимір, ГО “Вектор впливу”, м. Кропивницький.
  5. “Особливість” – вона усюди: побач, почуй, спробуй відчути, зрозумій…”, ГО “Ресурсний центр психологічної та соціальної допомоги”, м. Суми.
  6. “Простір підтримки та психологічного розвантаження “Родинне коло” в місті Одеса”, БО “Благодійний фонд “Місто тисячі джерел”, м. Одеса.
  7. “Об’єднані флорболом”, ГО “ХАЙ ЩАСТИТЬ”, м. Івано-Франківськ.
  8. “Подолання бар’єрів: Сприяння зростанню та розвитку жінок-хірургів в Україні”, ГО “ГЛОБАЛ МЕДИКАЛ НОУЛЕДЖ АЛІАНС УКРАЇНА”, м. Київ.
  9. “Відсіч. Без бар’єрів”/Літературний марафон України/Житомирщини “Війна росії проти України”, ГО “Головна сцена”, м. Житомир.
  10. “Крила творчості: Арт-терапія в театрі, вокалі, мистецтві та психології”, БО “Благодійний фонд “Крила Фундейшн”, м. Херсон.
  11. “Рані: медіа-ініціатива з посилення голосів ромської молоді”, Центр суспільних трансформацій “ТЕНЕТ”, м. Охтирка (Сумська область).

«Нарешті це здійснилося, ми на етапі підписання грантових угод. Коли ми оголошували грантовий конкурс, розраховували, що до 50 організацій подадуться і ми оберемо 10. Так склалося, що заявники були дуже активними. Ми отримали майже 500 заявок з різних регіонів України. Дуже тішимося, що проєкт стартує. І будемо з радістю спостерігати за тим, як ви впроваджуєте вашу діяльність», – привітала переможців грантового конкурсу Жанна Соловйова, голова правління ГС “Мережа хабів”.

До організаційної зустрічі долучилася Ірина Гаркавцева, національна координаторка проєкту «Зміцнення громадянського суспільства в країнах Східного партнерства» GIZ. Як представниця донора вона брала безпосередню участь в обговоренні та відборі грантових заявок. Пані Ірина зазначила: «Зараз я думаю, наскільки різноманітні в нас вийшли заявки та охоплення тем. Я з нетерпінням чекаю результатів ваших проєктів. Я з вами, щоб підтримувати і консультувати. Вдалого старту!»

Захід організований у рамках Конкурсу малих грантів для організацій громадянського суспільства ГС «Мережа хабів громадянського суспільства України» в рамках проєкту «Малі гранти для недосвідчених НУО та ініціативних груп в Україні» за підтримки проєкту «Зміцнення громадянського суспільства в країнах Східного партнерства», який спільно фінансується урядом Федеративної Республіки Німеччина та Європейським Союзом.

 

Автор: olbortn
Back To Top